Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 13.00 - Brille

Brille  sesong 3  program 1 original 65656

Brille er et humorbasert spørreprogram hvor landets ledende komikere får bryne seg på tilsynelatende umulige spørsmål. Harald Eia er programleder og Bård Tufte Johansen er fast paneldeltaker.

Kort beskrivelse

Harald Eia er tilbake med en ny sesong av det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Bård Tufte Johansen er fortsatt fast deltaker og skal som vanlig dele panel med noen av de mest kjente og kjære komikerne i landet. I første program består panelet av Steinar Sagen og de tidligere Nytt på nytt-dronningene Anne-Kat. Hærland og Linn Skåber.

Detaljert beskrivelse

Harald Eia er tilbake med en ny sesong av det humorbaserte spørreprogrammet Brille. Bård Tufte Johansen er fortsatt fast deltaker og skal som vanlig dele panel med noen av de mest kjente og kjære komikerne i landet. Steinar og Tore Sagen, «Bare Egil» Hegerberg, Jon Almaas, Live Nelvik og Else Kåss Furuseth er noen av de som også skal utsettes for Haralds vriene vitenskap. Spørsmålene og utfordringene er hentet fra alle tenkelige hjørner av kunnskapens forunderlige verden og svarene er ofte like uventede og morsomme som panelets forslag til løsninger. I første program består panelet av Steinar Sagen og de tidligere Nytt på nytt-dronningene Anne-Kat. Hærland og Linn Skåber.

Sendetidspunkt: Torsdag 02. mai 2019 kl. 13.00
Tittel: Brille
Originaltittel: Brille
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 3
Episode: 1 av 12
Episodetittel: Steinar Sagen, Anne-Kat. Hærland og Linn Skåber
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle