Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 35 original 50700

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Cathrine og Johannes kjøpte «drømmehuset» i 2010, og planla å pusse opp litt etter litt. De har kommet langt, men krangler mye om hva som skal gjøres. De sover på hvert sitt rom med hvert sitt barn, har ingen fremdriftsplan og blir ikke enige om noe. Cathrine føler seg maktesløs og utslitt, og er redd forholdet ryker.

Detaljert beskrivelse

Cathrine og Johannes kjøpte «drømmehuset» i 2010, og tenkte å pusse opp «litt etter litt». Planen var å bygge ut loftet til barnesoverom og en lekestue. De har kommet langt, men grunnet dårlig motivasjon og mye krangling om hva som skal gjøres først blir det kun litt småjobbing i helger. Cathrine er også frustrert over at de har en stor hage som hun ønsker å gjøre til et trygt sted for barna, men per nå er det nærmest et gjørmehull. Johannes mener de ikke kan prioritere hagen, at de må ferdigstille loftet og kjelleren først. I dag sover de på hvert sitt rom med hvert sitt barn. For Cathrine er det verste at de ikke har en fremdriftsplan og at de ikke blir enige om noe. Hun føler seg maktesløs og utslitt av hele situasjonen, synes det er leit med all kranglingen, at de ikke har noe tid sammen og at de må sove i hver sin etasje. Hun er redd forholdet ryker og kan ikke huske sist de hadde det hyggelig sammen bare de to.

Sendetidspunkt: Mandag 27. mai 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 35 av 40
Episodetittel: Ep 435 Cathrine og Johannes, Miland
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle