Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Natt til søndag 02.30 - Norske rednecks

Norske rednecks original 68565

Dokusåpen Norske rednecks skildrer en verden der rikdom måles i strips, ståltråd, gaffatape, hestekrefter og øl. På trygg avstand fra A4-tilværelsen lever en gjeng livsglade originaler som virkelig kan kunsten å nyte livet til fulle.

Kort beskrivelse

Gunn Berit og Väinö syns selv de har gjort et røverkjøp av en hytte på Finnskogen, en perle av et livslangt prosjekt av utfordringer og utømmelig moro. Men selv for en ihuga Redneck kan det gå en kule varmt når de sprenger bort en gammel peis fra kjøkkenet. Og på Jevnaker finner Doc og Christian ut at de skal lage «moonshine» (hjemmebrent).

Detaljert beskrivelse

Gunn Berit og Väinö syns selv de har gjort et røverkjøp av en hytte på Finnskogen. For det utrente øyet kan det se ut som en falleferdig rønne, men for en ekte Redneck er det en perle av et livslangt prosjekt av utfordringer og utømmelig moro. Men selv for en ihuga Redneck kan det gå en kule varmt når de sprenger bort en gammel peis fra kjøkkenet. Vi blir også med Byting på konsert på lokalpuben, og på Jevnaker finner Doc og Christian ut at de skal lage "moonshine" (hjemmebrent), og inviterer et knippe kompiser til å prøvesmake godsakene. Teipen har forberedt en livsvarig overraskelse til Doc som bokstavelig talt går på en smell.

Sendetidspunkt: Natt til søndag 09. juni 2019 kl. 02.30
Tittel: Norske rednecks
Originaltittel: Norske rednecks
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 1
Episode: 3 av 10
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: 12