Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 10.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 29 original 50303

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I et hus i skogen i Tysfjord bor Svenn-Egil og amerikanske Bruce, som møttes i Tromsø i 2004. Det lille huset er opprinnelig fra 1850-tallet, og ingen av dem var helt klar over hva de bega seg ut på da de kjøpte det. Badet er en katastrofe, huset er invadert av mus, humler bygger bol i veggene og andreetasjen er tilnærmet ubrukelig.

Detaljert beskrivelse

I et hus i skogen i Tysfjord bor Bruce og Svenn-Egil. Bruce er fra New York, og møtte Svenn-Egil i Tromsø i 2004. Det lille huset i skogen er opprinnelig fra 1850-tallet og paret har, ved hjelp av entreprenør, gjort en enorm jobb for å bygge ut. Men huset er fremdeles langt fra ferdig, og det er spesielt den gamle delen av det som skriker etter hjelp. Verken Bruce eller Svenn-Egil var helt klar over hva de bega seg ut på da de kjøpte dette huset, og ingen av dem har den kunnskapen de trenger for å få satt det i stand. Badet er en katastrofe, huset er invadert av mus, og humler bygger bol i veggene. I tillegg er andreetasjen tilnærmet ubrukelig, med åpen isolasjon nærmest over alt. Bruce har et brennende ønske om å få familien fra New York på besøk, men det er umulig så lenge huset er i en slik forfatning.

Sendetidspunkt: Fredag 17. mai 2019 kl. 10.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 29 av 40
Episodetittel: Ep 429 Svenn-Egil og Bruce, Tysfjord
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle