Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 10.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 34 original 50697

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Da Eva og Tommy kjøpte hus i 2008 gikk de straks i gang med å pusse opp. Etter hvert fikk de tre barn og bygde derfor inn garasjen for å få soverom til alle sammen. Men etter at soverommene var ferdige i 2012 har det stått helt stille. Alt av materialer står urørt i den overfylte garasjen, Eva er utålmodig og frustrert og Tommy er drittlei.

Detaljert beskrivelse

Eva og Tommy kjøpte huset sitt på Nøtterøy i 2008, og gikk straks i gang med å pusse opp. Da de etter hvert fikk tre barn bygde de inn garasjen for å få soverom til alle sammen. Etter at soverommene var ferdige i 2012 har det derimot stått helt stille. På badet barna bruker om kvelden er det åpen isolasjon rundt vinduene samt åpne rør og elektrisitet. Da de startet med oppussingen kjøpte de inn alt av materialer men alt står nå urørt i den overfylte garasjen. Det er stor uenighet om når ting forventes å være ferdig. Eva vil bli ferdig nå, og maser på at Tommy skal begynne. Tommy er lei og ser heller ting i lengre perspektiv. Han vil gjerne planlegge nøye hva og hvordan ting skal gjøres mens hun bare vil begynne, og heller ta utfordringene når de kommer. Før de fikk tvillingene sine jobbet de godt sammen, men etterpå har det meste falt på Tommy. Noen ganger har Eva klart å få Tommy med på et prosjekt, noen ganger starter hun selv i frustrasjon. Resultatet er mange uferdige prosjekter og dårlige løsninger rundt i huset. Eva mener de har blitt mer venner enn kjærester de siste årene, og da de hadde sin første barnefrie helg hadde de plutselig ingenting å snakke om lenger.

Sendetidspunkt: Fredag 24. mai 2019 kl. 10.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 34 av 40
Episodetittel: Ep 434 Eva og Tommy, Nøtterøy
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle