Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 12.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  episode 1  sesong 8 original 79191

Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm reiser igjen ut på veien for å hjelpe både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel.

Kort beskrivelse

Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. I denne episoden møter han Henriette og Christian som bor i Hommersåk med sine tre barn. Det er liten plass til alle i huset, men kjelleren står helt ubrukt. Christian jobber offshore og er mye borte, men i friperiodene bruker han all tiden sin på å spille dataspill enn på å gjøre kjelleren beboelig. På grunn av mangel på soverom er derfor sønnen Sander flyttet opp på et uinnredet loft uten vindu. Det er direkte uansvarlig med tanke på hvis det skulle oppstå en brann. Henriette ser problemet, men tør ikke starte på oppussingsjobben alene da hun har null tiltro til seg selv.

Detaljert beskrivelse

Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm drar igjen ut på veien for å redde nye prosjekter og parforhold. Otto besøker steder over hele landet, og hjelper både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel. Hans direkte og tydelige stil fører til at menneskene han møter sammen klarer å få bukt med både dårlig kommunikasjon, latskap, frustrasjon og urealistiske forventninger. I denne episoden møter han Henriette og Christian som bor i Hommersåk med sine tre barn. Det er liten plass til alle i huset, men kjelleren står helt ubrukt. Christian jobber offshore og er mye borte, men i friperiodene bruker han all tiden sin på å spille dataspill enn på å gjøre kjelleren beboelig. På grunn av mangel på soverom er derfor sønnen Sander flyttet opp på et uinnredet loft uten vindu. Det er direkte uansvarlig med tanke på hvis det skulle oppstå en brann. Henriette ser problemet, men tør ikke starte på oppussingsjobben alene da hun har null tiltro til seg selv.

Sendetidspunkt: Onsdag 29. mai 2019 kl. 12.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 8
Episode: 1 av 14
Episodetittel: Henriette og Christian i Hommersåk
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle