Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 06.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 37. original 50703

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Da Helene og Peter ble kjærester flyttet hun inn i huset hans, i god tro om at de skulle pusse opp sammen. Slik ble det ikke, og det endte med at de gikk fra hverandre. Seks måneder senere ble de sammen igjen og fikk barn. Nå krangler de igjen om oppussing og kommer aldri til enighet. De glir lengre og lengre fra hverandre og Helene er redd de ikke vil klare å redde forholdet en gang til.

Detaljert beskrivelse

Da Helene og Peter ble sammen flyttet hun inn i huset hans på Husøysund, der Peter hadde gjort det meste av oppussingen selv. Helene flyttet inn med tanken om at dette var deres hjem, og at de skulle pusse opp resten av huset sammen. Slik ble det ikke. Peter vernet mye om «sitt» og slapp ikke Helene helt til. Hun følte seg tilsidesatt og ikke tilstrekkelig inkludert i Peters planer. Grunnet dette gjorde de det slutt og Helene flyttet ut en periode på et halvt år før de fant tilbake til hverandre igjen. Hun flyttet tilbake, ble gravid, og de ble foreldre til Sanna. Nå som de har en liten baby har Peters holdning endret seg noe i forhold til hva som skal prioriteres, men ikke nok, mener Helene. Peter klager over alt hun ikke gjør og alt han må gjøre, og hvilke steder som må prioriteres først. Helene mener de må sikre inne før noe annet, pluss at hun i årevis har ønsket seg et nytt bad. Badet har ikke varmekabler og er iskaldt på vinteren, og hun håper for Sannas skyld at de slipper en vinter til med iskalde gulv. Peter mener det er siste prioritet, siden han har oppdaget noe han tror er mugg i gulvet i stuen bak vedovnen. Han er redd de må bytte hele gulvet. Paret diskuterer non-stop. De er sta begge to, krangler om den minste ting og har gitt opp å komme til en enighet. Peter har mistet gleden over å pusse opp, motivasjonen er på null, og han føler de glir lengre og lengre fra hverandre som familie. Helene er redd de skal gjøre det slutt enda en gang, og at de ikke vil klare å redde forholdet en gang til.

Sendetidspunkt: Torsdag 30. mai 2019 kl. 06.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 37 av 40
Episodetittel: Ep 437 Helene og Peter, Husøysund
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle