Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 10.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 4  episode 38 original 51133

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Ida Marie og Michael har pusset opp litt her og der, men det meste er blitt gjort halvveis. Minstesønnen sover på foreldrenes rom. Snart får de et nytt barn, og om de ikke tar tak før den tid blir det da to barn på rommet deres. I kjelleren er det mye plass, men den er overfylt av skrot og en gigantisk verktøysamling som bare ligger og slenger.

Detaljert beskrivelse

Ida Marie og Michael på Rolvsøy har bodd sammen i omkring ni år og har gjort litt her og der. Det meste som er blitt gjort er gjort halvveis. I hovedetasjen har de to soverom, minstesønnen sover på foreldrenes rom. Dette resulterer i at stua er konstant overfylt av lekene til treåringen. Det kommer et nytt barn i snart, og om de ikke gjør noe før den tid blir det da to barn på rommet deres. Hele kjelleren er overfylt av skrot som Michael har tatt med seg hjem fra jobb. Han har en gigantisk samling av verktøy som bare ligger og slenger. Mottoet hans er «det kan kanskje brukes en gang, vi setter det nede i kjelleren», til Idas store frustrasjon. Nå som de snart får et barn til trenger de sårt et soverom og et lekerom til barna. Ida er svært frustrert over plassmangelen i huset. Michael er mye borte med jobb og ser ikke problemet like godt. Det er han som tar seg av det meste av oppussingen, og han liker ikke å involvere henne. Men nå har han lite ork og motivasjon til å gjøre noe når han kommer hjem fra jobb. Hun maser på å få ting gjort, men han vil bare spille PlayStation når han endelig er hjemme.

Sendetidspunkt: Torsdag 30. mai 2019 kl. 10.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 4
Episode: 38 av 40
Episodetittel: Ep 438 Ida Marie og Michael, Rolvsøy
Produksjonsår: 2013
Aldersgrense: Alle