Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 09.05 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 1  elverum original 58437

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Turid og Jens sitt hus i Elverum har et massivt inngangsparti som ikke henger sammen med resten av huset lenger og som beveger seg når været skifter. På badet er veggen bak flisene så fuktig at den virker mer som en svamp, og huset trenger generelt mye omsorg. Jens vet knapt hvor han skal begynne og Turid har kapitulert.

Detaljert beskrivelse

Turid og Jens har et hus i Elverum som knapt henger sammen i skjøtene, og Turid har nå blitt så lei at hun aktivt kikker etter en tomt hun kan kjøpe et annet sted. Jens vil ikke flytte fra huset, så om det ikke blir en endring snart har Turid planer om å flytte ut. Huset har et massivt inngangsparti som ikke henger sammen med resten av huset lenger og som beveger seg når været skifter. På badet er veggen bak flisene så fuktig at den virker mer som en svamp, og huset trenger generelt mye omsorg. Jens vet knapt hvor han skal begynne og Turid har kapitulert. I dette huset blir mest sannsynlig ingenting gjort før det faller ned av seg selv.

Sendetidspunkt: Tirsdag 04. juni 2019 kl. 09.05
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 1 av 28
Episodetittel: Jens og Turid Elverum
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle