Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 09.05 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 2  lierstranda original 58441

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Jon har voldsomme visjoner for huset sitt i Drammen, som han ser for seg i praktfull sveitserstil. Problemet er at huset foreløpig er totalt ubeboelig for kjæresten Helén og datteren hennes, og planen er at de skal flytte inn før skolestart. Helén har tilbudt seg å hjelpe, men får ikke lov. I tillegg er Jon skeptisk til håndverkere og lar absolutt ingen andre slippe til.

Detaljert beskrivelse

Hos Jon i Drammen råder det et fullstendig kaos. Jon har voldsomme visjoner og planer for huset, som han ser for seg i praktfull sveitserstil. Han har også en kjæreste som bor et stykke unna med sin datter, og målet er at de skal flytte sammen før skolen starter til høsten. Problemet er at huset er totalt ubeboelig for kjæresten Helén og datteren hennes, og Jon kommer garantert ikke i mål til skolestart. Han har mange planer i hodet, i tillegg til urealistiske tidsaspekter. Helén har også tilbudt seg å hjelpe, men får ikke lov. På toppen av det hele er han utrolig skeptisk til håndverkere og lar absolutt ingen andre slippe til.

Sendetidspunkt: Onsdag 05. juni 2019 kl. 09.05
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 2 av 28
Episodetittel: Jon og Helen - Lierstranda
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle