Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 09.05 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 3  t%c3%b8nsberg original 58445

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Over alt i Magnus og Monikas hus i Tønsberg mangler det lister, maling og andre småting. I tillegg har de en kjeller som er totalt ubeboelig. Magnus er tømrer og bør i utgangspunktet ha kunnskapen til å fikse huset, men skylder på at det tar for lang tid å hente frem utstyret når han er ferdig på jobb.

Detaljert beskrivelse

I Tønsberg bor Magnus og Monika med to felles barn og Monikas sønn fra et tidligere forhold. Over alt i hele huset mangler det lister, maling og andre småting. I tillegg har de en kjeller som er totalt ubeboelig. Magnus er tømrer og bør i utgangspunktet ha kunnskapen til å fikse huset, men skylder på at det tar for lang tid å hente frem utstyret når han er ferdig på jobb. Så huset blir stående uferdig. Monika starter mange prosjekter, men fullfører dem aldri.

Sendetidspunkt: Torsdag 06. juni 2019 kl. 09.05
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 3 av 28
Episodetittel: Monika og Magnus Tønsberg
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle