Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 09.05 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 13 %28513%29 original 58890

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Da Torgeir og Linda kjøpte huset de møttes i for første gang i sin ungdom visste de at det måtte totalrenoveres. Men etter å ha pusset opp hele andreetasjen for at barna skulle ha det fint når de kom på besøk med sine familier, har det gått helt i stå. Begge er utslitt, og de tok ikke høyde for at de ikke lenger har like stort overskudd og pågangsmot som de en gang hadde.

Detaljert beskrivelse

Det eldre ekteparet Torgeir og Linda ville, etter mange år, tilbake til Svelvik der Linda vokste opp. Etter å ha bygget og pusset opp hus et par ganger tidligere ville de ha dette gamle huset hvor de møttes for første gang i sin ungdom. Huset måtte totalrenoveres, men etter at paret pusset opp hele andreetasje for at barna skulle ha det fint når de kom på besøk med sine familier, har det gått helt i stå. Begge er utslitt, og de tok ikke høyde for at de ikke lenger har like stort overskudd og pågangsmot som de en gang hadde. De vil heller ikke belemre barna med sitt prosjekt, og ber derfor aldri om hjelp. Kjøkkenet ser ut som et vrak, og resten av førsteetasje bærer preg av et halvhjertet forsøk på oppussing.

Sendetidspunkt: Torsdag 20. juni 2019 kl. 09.05
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 13 av 28
Episodetittel: Linda og Torgeir - Svelvik
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle