Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 21.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 8  episode 5 original 79659

Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm reiser igjen ut på veien for å hjelpe både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel.

Kort beskrivelse

Tine og Glenn kjøpte seg et hus i naturskjønne omgivelser i Ørje for åtte år siden. Hele huset bærer preg av slitasje og dårlig vedlikehold. For å forsøke å holde huset vedlike prøver Tine å gjøre de tingene hun får til for å lappe sammen midlertidige løsninger, mens Glenn har oppussingsvegring og vil heller bruke tiden i skogen på jakt. De er flaue over tilstanden på huset og ønsker ikke å få besøk hjem til seg. Sinnasnekker'n ser fort at problemene deres ikke er vanskelige å løse, de trenger bare kunnskapen for å klare å gjennomføre det.

Detaljert beskrivelse

Tine og Glenn kjøpte seg et hus i naturskjønne omgivelser i Ørje for åtte år siden. Hele huset bærer preg av slitasje og dårlig vedlikehold. For å forsøke å holde huset ved like prøver Tine å gjøre de tingene hun får til for å lappe sammen midlertidige løsninger, mens Glenn har oppussingsvegring og vil heller bruke tiden i skogen på jakt. De er flaue over tilstanden på huset og ønsker ikke å få besøk hjem til seg, Tine kaller hjemmet deres for Ørje Fretex fordi alt de har av møbler har de arvet av venner og familie, og det er totalt mangel på stil i hjemmet. Sinnasnekker'n ser fort at problemene deres ikke er vanskelige å løse, de trenger bare kunnskapen for å klare å gjennomføre det, og her vil han hjelpe dem. Han bygger et nytt og moderne kjøkken til familien og en ny kjellerstue til barna, samtidig som han gir Tine og Glenn kunnskapen til å fortsette prosjektet på egenhånd.

Sendetidspunkt: Torsdag 20. juni 2019 kl. 21.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 8
Episode: 5 av 14
Episodetittel: Tine og Glenn i Ørje
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle