Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 5  episode 19 %28519%29 original 59071

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Langt inne i skogen bor Nina og Birger i et eldgammelt hus fra 1800-tallet. Men drømmen om det gode liv på landet er langt unna en realitet, siden huset ikke er nevneverdig oppgradert siden 1800-tallet. De har lagt inn vann ved hjelp av provisoriske løsninger, men har dusj på kjøkkenet og utedo. I tillegg bugner huset av akvarier og ekstreme mengder søppel!

Detaljert beskrivelse

Langt inne i skogen på Stange ligger et eldgammelt laftet hus fra 1800-tallet som Nina kjøpte for sju år siden. Hun hadde en drøm om livet på landet, og etter noen år flyttet også samboeren Birger inn sammen med henne i skogen. Drømmen er fremdeles langt unna en realitet, siden huset ikke er nevneverdig oppgradert siden 1800-tallet. De har lagt inn vann ved hjelp av provisoriske løsninger, men har dusj på kjøkkenet og utedo. I tillegg bugner huset av akvarier og ekstreme mengder søppel! Sønnen til Nina har ikke eget rom, siden alle rom er overfylt av en masse unødvendig rask. Nina og Birger er så langt nede at de ikke lenger prater med hverandre, bortsett fra den daglige kranglingen.

Sendetidspunkt: Fredag 28. juni 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 19 av 28
Episodetittel: 519 Nina og Birger, Stange
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle