Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 5 original 58636

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Ann Helen og Kris er et litt utradisjonelt par. Ann Helen har en fascinasjon for drager og Kris er glad i hodeskaller, og som et resultat av dette er den ene stuen malt svart og tapetsert med plakater av drager og hodeskallefigurer. Ann Helen er utdannet tømrer og bestemmer hvordan ting skal være. Det eneste hun tillater Kris å gjøre, er å vaske og holde huset rent.

Detaljert beskrivelse

Ann Helen og Kris er et litt utradisjonelt par. Ann Helen har en fascinasjon for drager og Kris er glad i hodeskaller, og som et resultat av dette er den ene stuen malt svart og tapetsert med plakater av drager og hodeskallefigurer. Ann Helen er utdannet tømrer og er sjefen her. Det er hennes hus, det er hun som pusser opp, hun bestemmer hvordan ting skal være og det eneste hun tillater Kris å gjøre, er å vaske og holde huset rent. Kris drømte om et lite rødt hus i skogen før de traff hverandre, men føler seg nå ubrukelig og vet ikke hvor lenge han vil orke å bo sammen med henne. Ann Helen har gjort en stor jobb på huset allerede, men nå har hun kommet til det punktet at hun helst ikke vil være hjemme lenger, alt har stoppet opp. I tillegg leier Ann Helen også ut en hybel, hvor de deler kjøkken og bad. Siden det ikke er en separat utleiedel i huset, bor paret som i et kollektiv. Med et ikke fungerende bad og lite privatliv, tærer det på pågangsmotet i alle kanter.

Sendetidspunkt: Mandag 10. juni 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 5 av 28
Episodetittel: Ann-Helen og Kris, Moelv
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle