Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 9 %28509%29 original 58781

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Ånon og Tonje bor i et stort hus som tidligere har fungert som landhandleri. Utad ser både huset og forholdet fint ut, men innad er det en annen historie. Paret er utpregede konkurransemennesker som ikke vil la den andre ha rett. Hele førsteetasjen står halvveis ferdig og de har kjøpt inn et kjøkken til mange hundre tusen som bare står på låven og samler støv.

Detaljert beskrivelse

Ånon og Tonje bor i et stort hus som tidligere har fungert som landhandleri. Utad ser både huset og forholdet veldig fint ut, men innad er det en annen historie. Paret er utpregede konkurransemennesker som ikke vil la den andre ha rett. Hele førsteetasjen i huset står halvveis ferdig og de har kjøpt inn et kjøkken til mange hundre tusen som utrolig nok bare står på låven og samler støv. I tillegg bruker Ånon fryktelig lang tid på planleggingen av oppussingen, og er oppgitt over alle skoene som Tonje har liggende over alt i huset.

Sendetidspunkt: Fredag 14. juni 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 9 av 28
Episodetittel: Tonje B. & Ånon Ausland Gjerstad kommune
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle