Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 11 %28511%29 original 58791

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Bent Asle og Hannah har bygget på i alle retninger, men da Hannah ble gravid med trillinger og begge måtte slutte i sine jobber til sjøs viste det seg raskt at husprosjektet ble for stort. Med Bent Asle sine to barn fra et tidligere forhold trenger denne storfamilien plass, men det er ikke mye tid igjen til oppussing når tre av barna knapt er to år gamle.

Detaljert beskrivelse

I Grimstad forsøker Bent Asle og Hannah å komme i mål med et hus de har bygget på i alle retninger. Da Hannah ble gravid med trillinger og begge måtte slutte i sine jobber til sjøs viste det seg raskt at prosjektet ble for stort. Med Bent Asle sine to barn fra et tidligere forhold trenger denne storfamilien plass, men det er ikke mye tid igjen til oppussing når tre av barna knapt er to år gamle. Planen om påbygg var god, men foreløpig ser det ut til at paret må ha trillingene inne på sitt soverom i mange år fremover.

Sendetidspunkt: Tirsdag 18. juni 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 11 av 28
Episodetittel: Hannah J. Willock & Bent A. Neverdal Grimstad
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle