Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 14 %28514%29 original 58894

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Ann Jeanette overtalte Jon Inge til å kjøpe bestemorens gamle hus på Ise i Østfold rett etter at han hadde pusset opp et annet hus etter alle kunstens regler. Jon Inge synes det er sårt at han ikke en gang fikk tid til å ta i bruk det forrige huset da han endelig var ferdig, og etter mange års oppussing på Ise, har det nå gått helt i lås.

Detaljert beskrivelse

Ann Jeanette overtalte Jon Inge til å kjøpe det gamle huset til hennes bestemor på Ise i Østfold rett etter at Jon Inge hadde pusset opp et annet hus etter alle kunstens regler. Jon Inge synes det er sårt at han ikke en gang fikk tid til å ta i bruk det forrige huset da han endelig var ferdig, og etter mange års oppussing på Ise, har det nå gått helt i lås. Jon Inge er frustrert og har ved flere anledninger sagt til Ann Jeanette at de skulle ha tent på hele huset, noe som gjør henne fryktelig trist. Nå er det stillstand og de prater ikke lenger om huset. Jon Inge jobber bare sporadisk med prosjektet, men innlemmer aldri Ann Jeanette i sine planer. I dette huset er det null kommunikasjon og mengder av frustrasjon.

Sendetidspunkt: Fredag 21. juni 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 14 av 28
Episodetittel: 514 Ise (Sarpsborg): Jon Inge og Ann Jeanette Sæther
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle