Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 09.05 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 6. original 58639

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Nikolai overtalte Karoline til å være med på å kjøpe et oppussingsobjekt ved å forsikre henne om at han kunne stå for mye av oppussingen selv. Det viste seg derimot raskt at han slett ikke var en kløpper på snekring og vedlikehold, og bekymringene tårnet seg opp. I tillegg har deres eldste sønn spesielle behov og trenger tilsyn hele døgnet, noe som går hardt utover familieliv og oppussing.

Detaljert beskrivelse

Karoline og Nikolai er et ungt par med to barn og et oppussingsprosjekt. Den eldste sønnen deres har spesielle behov og trenger tilsyn hele døgnet, noe som går hardt utover familieliv og oppussing. Nikolai overtalte Karoline til å være med på dette huskjøpet ved å forsikre henne om at han kunne ta mye av oppussingen selv. Det viste seg derimot raskt at Nikolai slett ikke var en kløpper på snekring og vedlikehold, og bekymringene tårnet seg opp. Trappen er løs, det elektriske anlegget virker ikke som det skal og både badet, vaskerommet og kjøkkenet er utslitt. Soverommet deres er et halvhjertet prosjekt med en madrass på gulvet. Situasjonen er nå blitt helt håpløs.

Sendetidspunkt: Tirsdag 11. juni 2019 kl. 09.05
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 6 av 28
Episodetittel: Karoline og Nikolai, Nøtterøy
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle