Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 12.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 8  episode 3 original 79349

Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm reiser igjen ut på veien for å hjelpe både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel.

Kort beskrivelse

Petter og Kjersti bor i Kjerstis barndomshjem sammen med Petter sine to barn. Gården, som ligger i Porsgrunn, har vært i familien i generasjoner, men har vært svært dårlig vedlikeholdt. Kort tid etter at de flyttet inn fant de ut at de hadde et stort problem med både mus og rotter i veggene. Småkrypene har gjort mye skade, og de har fanget over 250 mus bare de siste månedene. Her må Otto og teamet hans virkelig ta i et tak for at voksne og barn skal kunne trives med å bo.

Detaljert beskrivelse

Petter og Kjersti bor i Kjersti sitt barndomshjem sammen med Petter sine to barn. Gården, som ligger i Porsgrunn, har vært i familien i generasjoner, men har vært svært dårlig vedlikeholdt. Kort tid etter at de flyttet inn fant de ut at de hadde et stort problem med både mus og rotter i veggene. Småkrypene har gjort mye skade, og de har fanget over 250 mus bare de siste månedene. Kjøkkenet er lite og utdatert, rommet til sønnen Thomas er utrivelig og badet må de ned i den kalde råkjelleren for å bruke. Sinnasnekker'n er sjokkert over hvordan de kan leve slik de gjør og skjønner ikke hvorfor de ikke har gjort noe med både museproblemet og sitasjonen med badet i kjelleren. Her må Otto og teamet hans virkelig ta i et tak for at voksne og barn skal kunne trives med å bo.

Sendetidspunkt: Onsdag 12. juni 2019 kl. 12.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 8
Episode: 3 av 14
Episodetittel: Petter og Kjersti i Porsgrunn
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle