Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 09.05 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 8 %28508%29 original 58642

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Ivar og Cathrine fant drømmehuset i Moss for mange, mange år siden. Men drømmehuset viste seg å bli en oppussingsjobb som tok akkurat like mange år. Hele øverste etasje, hvor det i fremtiden skal bli flere soverom, står fullstendig uferdig. Barna er blitt lovet egne soverom i årevis, men deler fremdeles et lite rom som heller ikke er ferdigstilt.

Detaljert beskrivelse

Ivar og Cathrine fant drømmehuset i Moss for mange, mange år siden. Men drømmehuset viste seg å bli en oppussingsjobb som tok akkurat like mange år. Hele øverste etasje, hvor det i fremtiden skal bli flere soverom, står fullstendig uferdig. Barna er blitt lovet egne soverom i årevis, men deler fremdeles et lite rom som heller ikke er ferdigstilt. Cathrine har tatt seg ekstrajobb som bursdagsklovn for å få inn penger til hus og hjem. Men det kan virke som at ungene blir voksne og for lengst har flyttet ut før dette prosjektet kommer i havn. Det ellers så positive paret har nå gått tomme for motivasjon, og veien til målet virker uendelig langt unna.

Sendetidspunkt: Torsdag 13. juni 2019 kl. 09.05
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 8 av 28
Episodetittel: Cathrine og Ivar, Moss
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle