Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Lørdag 18.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 8  episode 4 original 79558

Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm reiser igjen ut på veien for å hjelpe både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel.

Kort beskrivelse

Siri og Pål har tatt over huset etter hennes besteforeldre. Det er en stor oppussingsjobb der blant annet en utleieleilighet i kjelleren står helt ribbet. Pål skal begynne å studere og de er helt avhengige av inntekten fra utleie for å holde familien i gang, men med tiden de har til rådighet kommer de ikke til å rekke det til skolestart. Han har brukt all fritiden sin på dette prosjektet og er helt på bristepunktet.

Detaljert beskrivelse

Siri og Pål har tatt over huset etter hennes besteforeldre. Det er en stor oppussingsjobb der blant annet en utleieleilighet i kjelleren står helt ribbet. Pål skal begynne å studere og de er helt avhengige av inntekten fra utleie for å holde familien i gang, men med tiden de har til rådighet kommer de ikke til å rekke det til skolestart. Han har brukt all sin fritid på dette prosjektet og er helt på bristepunktet. Sinnasnekker'n kommer for å gjøre noe han aldri pleier å gjøre, men denne familien trenger virkelig hjelpen. Når Pål og Siri kommer tilbake til huset blir de målløse av resultatet.

Sendetidspunkt: Lørdag 15. juni 2019 kl. 18.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 8
Episode: 4 av 14
Episodetittel: Siri og Pål
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle