Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 09.05 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  ep. 22 %28522%29. original 59173

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I nærheten av Trondheim har Veronica og Kim et desperat behov for en ekstra do fordi den lille sønnen sliter med forstoppelse og okkuperer doen i huset i lengre perioder. De har pusset opp store deler av huset selv, men har stoppet på målstreken. De sliter med å se løsninger, og prioriteringene er helt på vidda.

Detaljert beskrivelse

Veronica og Kim bor i nærheten av Trondheim, og har et desperat behov for en ekstra do fordi den lille sønnen sliter med forstoppelse og okkuperer doen i huset i lengre perioder. Paret har pusset opp store deler av huset selv, men har stoppet på målstreken. De sliter med å se løsninger, og prioriteringene er helt på vidda. De ønsker å ta i bruk kjelleren som et oppholdsrom for barna, selv om loftsetasjen står ubrukt. Det er tydelig at Veronica og Kim fremdeles har en del å lære når det kommer til å forhøre seg om løsninger, og fullføre en gang for alle.

Sendetidspunkt: Onsdag 03. juli 2019 kl. 09.05
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 22 av 28
Episodetittel: 522 Kim Clausen Trondheim
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle