Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Natt til tirsdag 04.30 - 71° nord

71%c2%b0 nord  sesong 20 original 85190

Verdens lengstlevende realityserie går inn i sin 20. sesong. Det feires med spektakulære destinasjoner og enda mer drama. Underveis må deltakerne jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.

Kort beskrivelse

Verdens lengstlevende realityserie går inn i sin 20. sesong. Det feires med spektakulære destinasjoner, to programmer i uka og enda mer drama. Vi møter blant andre en veganer som har Norges lengste skjegg, en svært ambisiøs eiendomsmegler, en tidligere VIF-keeper, en advokatutdannet PT og en metalrocker. Underveis må de jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer.

Detaljert beskrivelse

Verdens lengstlevende realityserie går inn i sin 20. sesong. Det feires med spektakulære destinasjoner, to programmer i uka og enda mer drama. Vi møter seerne blant andre en veganer som har Norges lengste skjegg, en svært ambisiøs eiendomsmegler, en tidligere VIF-keeper, en advokatutdannet PT og en metalrocker. Underveis må de jobbe sammen i lag, og de vil måtte bryte egne grenser i møte med beintøffe utfordringer. Seks av deltakerne får en annerledes og tøffere start på årets ekspedisjon når de fires ned i havet sør for Lindesnes. Inne på land er de åtte siste deltakerne plassert på ulike steder i terrenget, og det er førstemann til mølla når de to lagene skal finne hvem de vil ha med i gruppa.

Mediekontakt for dette programmet: Marianne Aambø
Sendetidspunkt: Natt til tirsdag 09. juli 2019 kl. 04.30
Tittel: 71° nord
Originaltittel: 71° nord
Kategori: Norsk realityserie
Sesong: 20
Episode: 1 av 20
Produksjonsår: 2018
Aldersgrense: Alle