Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 10.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27 sesong 5  episode 28 %28528%29 original 59283

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Hans Martin og Daina brukte alle pengene sine på et sjarmerende gammelt hus, men oppdaget snart at det var fullt av rotter, mus, biller og flaggermus i vegger og tak. Da de fikk revet ned vegger dukket det opp pill råtne bjelker. Det er knapt ett rom i huset som er levelig, og familien på fire sover på samme rom. Det hele virker fullstendig håpløst.

Detaljert beskrivelse

Hans Martin og Daina er kunstnere og musikere. De brukte alle pengene på et sjarmerende og gammelt hus i Kråkstad rett utenfor Ski. Det tok ikke lange tiden før de skjønte at de ikke var de eneste som hadde tatt bolig her. Huset var proppfullt av rotter, mus, biller og flaggermus som koste seg i vegger og tak. Etter hvert som de fikk revet ned vegger og strippet rom, dukket det opp pill råtne bjelker og problemene ble enda større. Det er knapt ett rom i huset som er levelig, og familien på fire sover alle på samme rom i andre etasje. Hans Martin prøver å holde positiviteten oppe og er stadig på jakt etter gratis materialer for å redde stumpene, men det hele virker fullstendig håpløst.

Sendetidspunkt: Torsdag 11. juli 2019 kl. 10.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 28 av 28
Episodetittel: 528 Hans Martin og Daina, Kråkstad
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle