Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 10.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 6  episode 1. original 65542

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Trine og Marius kjøpte hus sammen for to år siden og startet mange oppussingsprosjekter. Men etter et år gikk de lei. Nå er stuen er full av malespann, materialer og bildekk, de mangler dør inn til do og Marius synes det trekker så kaldt fra vinduene på soverommet at han sover på sofaen i 1. etasje, mens Trine sover alene i 2. etasje. De trenger hjelp.

Detaljert beskrivelse

Trine og Marius kjøpte seg hus sammen for to år siden. De startet friskt med mange oppussingsprosjekter, men etter et år gikk de lei, og nå er ingenting ferdig. Stuen er full av malespann, materialer og bildekk - de har hele garasjen sin inne i stuen. I tillegg mangler de dør inn til do. Marius synes det trekker så kaldt fra vinduene på soverommet at han sover på sofaen i 1. etasje, mens Trine sover alene i 2. etasje. Otto synes de lever som et gammelt ektepar, og situasjonen tærer virkelig på forholdet. Trine blir syk og deprimert av å bo i huset og er helt på randen av sammenbrudd. Marius er så petimeter at han nekter å ta imot hjelp av venner for å bli ferdig. De er helt fastlåst i huset, og de er begge redd forholdet skal ta slutt om de ikke får hjelp.

Sendetidspunkt: Fredag 12. juli 2019 kl. 10.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 1 av 28
Episodetittel: Fetsund: Trine og Marius
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle