Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 09.05 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 16 og 17 %28516 og 517%29. original 58896

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Hege og Nils trodde først at huset de kjøpte i Ålesund var i en grei stand, og var positive til jobben som skulle gjøres. Men ettersom tiden gikk og problemene tårnet seg opp er de nå ikke lenger i stand til å prate med hverandre. Nils er så flau over huset at han ikke vil ha besøk. Både huset og forholdet er totalt krise.

Detaljert beskrivelse

Hege og Nils har tatt på seg et vanvittig stort prosjekt av et hus i Ålesund. Paret trodde først at huset var i en grei stand, og var positive til jobben som skulle gjøres her. Ettersom tiden gikk, og problemene tårnet seg opp, så det ikke lenger like lyst ut for Hege og Nils. De er ikke lenger i stand til å prate med hverandre, annet enn å beskylde den andre for alle mulige feil og mangler. Nils er så flau over hele huset at han ikke vil ha besøk og vil heller ikke at naboene skal vite at han bor der. Hege legger mye av ansvaret over på Nils, mens hun selv helst bare vil velge farger på tapet og ta seg av interiøret. Både huset og forholdet er totalt krise!

Sendetidspunkt: Tirsdag 25. juni 2019 kl. 09.05
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 16 av 28
Episodetittel: Hege og Nils - Ålesund
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle