Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 09.05 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  episode 16 og 17 %28516 og 517%29. original 58898

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Etter en uke med mye dårlig samarbeid og elendig stemning, skal Hege og Nils i Ålesund fortsette snuoperasjonen. Nils klager mye og Hege prøver å være positiv, selv om de begge er slitne. Det er på tide at de begge endrer måten de forholder seg til hverandre på, hvis de skal klare å fortsette med oppussingen av dette huset.

Detaljert beskrivelse

Etter en uke med mye dårlig samarbeid og elendig stemning, skal Hege og Nils i Ålesund fortsette snuoperasjonen. Nils klager mye og Hege prøver å være positiv, selv om de begge er slitne. Det viser seg at det ikke er lett for dem å sette en strek over alt som har skjedd tidligere, selv om de blir presset hardt av Otto. Det er på tide at Hege og Nils endrer måten de forholder seg til hverandre på, hvis de skal klare å fortsette med oppussingen av dette huset.

Sendetidspunkt: Onsdag 26. juni 2019 kl. 09.05
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 17 av 28
Episodetittel: 517 Hege og Nils, Ålesund. Del 2
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle