Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Lørdag 18.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 8  episode 6 original 79833

Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm reiser igjen ut på veien for å hjelpe både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel.

Kort beskrivelse

Venninnene Hilde og Cecilie delte en drøm om livet på landet og kjøpte seg et hus der de begge skulle bo. Samtidig med huskjøpet ble Cecilie kjæreste og samboer med Sveinung. Hilde bor i en hybeldel, mens Cecilie og Sveinung bor i hovedhuset. Det er mye å ta tak i og oppussingen har gått i stå. Cecilie og Sveinung har ikke bad og må dusje hos Hilde, en løsningen ingen er fornøyd med. De bruker veldig lang tid på alt de gjør og anslår at det vil ta 20 til 25 år før de er helt ferdige med alt i huset.

Detaljert beskrivelse

Venninnene Hilde og Cecilie delte en drøm om livet på landet og sammen kjøpte de seg et hus der de begge skulle bo. Samtidig med huskjøpet ble Cecilie kjæreste og samboer med Sveinung. Hilde bor i en hybeldel, mens Cecilie og Sveinung bor i hovedhuset. Det er mye å ta tak i , men oppussingen har gått i stå. Cecilie og Sveinung ikke har bad og må dusje hos Hilde, en løsningen ingen er fornøyd med. De bruker veldig lang tid på alt de gjør og anslår at det vil ta 20 til 25 år før de er helt ferdige med alt i huset. Sinnasnekker'n synes ikke dette tidsperspektivet er noe å leve etter. Han tar turen til Hvittingfoss og hjelper Cecilie og Sveinung med et nytt bad og samtidig bygger de om den gamle garasjen til en stue, slik at Hilde får et skikkelig oppholdsrom.

Sendetidspunkt: Lørdag 29. juni 2019 kl. 18.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 8
Episode: 6 av 14
Episodetittel: Hilde og Cecilie i Hvittingfoss
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle