Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 10.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 5 %28606%29 original 65630

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Kåre og Linda har til sammen tre barn, og venter nå sitt første felles barn. Likevel har de bare to soverom. Huset er stort og burde fint kunne passe den voksende familien, men hele 2. etasjen står urørt og tom. I tillegg har Kåre startet på mange prosjekter rundt om i stua, på utsiden og i garasjen. Men det har stoppet opp, og nå ser det helt forferdelig ut - både inne og utendørs.

Detaljert beskrivelse

Kåre og Linda bor sammen i huset til Kåre i Askim. Til sammen har de tre barn fra før av, og nå venter de sitt første felles barn. Likevel har de bare to soverom. Huset er egentlig stort og burde fint kunne passe den voksende familien, men Kåre har ikke løftet en finger for å komme i mål, og hele 2. etasjen står urørt og tom. I tillegg har Kåre startet på mange prosjekter rundt om i stua, på utsiden og i garasjen. Men det har stoppet opp, og nå ser det helt forferdelig ut - både inne og utendørs. Linda begynner å bli stresset for babyen som snart skal komme og har vurdert å skaffe seg en leilighet og flytte for å kunne ha plass til den. Otto kommer for å ta en kikk, og blir skikkelig forbanna på paret. Selv om de kanskje ikke har hatt tid og mulighet til å gjøre seg ferdige, så hadde de ikke trengt å ha det så ille rundt seg - de kunne ha ryddet og malt. Otto er sint fordi paret utsetter barna for slike omgivelser. I tillegg røyker Linda innendørs, også nå som hun er gravid. Otto forstår at paret er desperate og ønsker å hjelpe dem, men på én betingelse: Linda skal aldri røyke igjen. Otto sier at hvis han ser eller hører at hun har røyka, pakker han sammen alle sakene og reiser. Linda lover å slutte. I tillegg må paret begynne å rydde utendørs og i garasjen. Det kan ikke se sånn ut!

Sendetidspunkt: Fredag 19. juli 2019 kl. 10.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 6 av 28
Episodetittel: Askim: Kåre og Linda
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle