Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27 sesong 5  episode 25 %28525%29 original 59279

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I Skiptvet har Janes tre barn søkt på vegne av sin mor. De ser at moren ikke klarer dette alene, selv om hun gjerne vil. Jane kjøpte seg et småbruk på landet der hun ønsket å stresse ned. Men det hjelper lite når taket ikke er tett, røropplegget virker hjemmelaget, huset er isende kaldt om vinteren og strømmen er krise.

Detaljert beskrivelse

I Skiptvet har Janes tre barn søkt på vegne av sin mor. De ser at moren ikke klarer dette alene, selv om hun gjerne vil. Jane kjøpte seg et småbruk på landet der hun ønsket å stresse ned, i tillegg til at døtrene fikk mulighet til å ha hest. Det er en idyllisk plass, men det hjelper lite når taket ikke er tett, røropplegget virker hjemmelaget, huset er isende kaldt om vinteren og strømmen er krise. Barna ønsker seg fungerende soverom, med blant annet vinduer som lar seg åpne. Prosjektene tårner seg opp for Jane, som sliter med økonomien og alt stresset i hverdagen.

Sendetidspunkt: Mandag 08. juli 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 25 av 28
Episodetittel: 525 Jane og barna, Skiptvet
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle