Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 20.25 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27 sesong 5  episode 26 %28526%29 original 59281

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Cecilia og Brigitte har funnet drømmehuset, hvor de ser for seg at de skal stifte familie i rolige omgivelser. Begge har stått på mye de siste årene, men nå står alt står nå bom stille. Her er det vann i kjelleren, flere rom står uferdige, huset er dårlig isolert og absolutt ikke trygt for småbarn. Må drømmen om hus vike for drømmen om en familie?

Detaljert beskrivelse

Rett utenfor Porsgrunn har Cecilia og Brigitte funnet drømmehuset, hvor de ser for seg at de skal stifte familie i rolige omgivelser. Brigitte mener selv at hun er ansvarlig for mesteparten av oppussingen, mens Cecilia helst tar seg av maling og ferdigstilling. Brigitte føler at hun ikke får noen støtte fra Cecilia, som kvier seg for å oppholde seg i huset. Damene har jobbet mye her de siste årene, men klarer ikke å dra lasset sammen og alt står nå bom stille. Her er det vann i kjelleren, flere rom står uferdig, huset er dårlig isolert og absolutt ikke trygt for småbarn. Nå virker det som drømmen om hus må vike for drømmen om en familie.

Sendetidspunkt: Tirsdag 09. juli 2019 kl. 20.25
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 26 av 28
Episodetittel: 526 Cecilia og Brigitte, Porsgrunn
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle