Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n sesong 5  ep. 21 %28521%29 original 59172

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Hans Trygve skal etterhvert ta over driften av familiegården et stykke utenfor Molde, og har tatt over et hus i nærheten. Kona Marianne har brukt mange år på å forsone seg med at hun skal bo langt utenfor allfarvei. Det hjelper heller ikke at huset deres knapt henger sammen. Hans Trygve er perfeksjonist og Marianne blir sprø av at ting går utrolig treigt.

Detaljert beskrivelse

Hans Trygve skal med tiden ta over driften av familiegården et stykke unna Molde, og har tatt over et hus i nærheten av gården som har vært i familiens eie i generasjoner. Marianne, som opprinnelig kommer fra Åndalsnes, har slått seg ned der oppe og sammen har de fire barn. Marianne har brukt mange år på å forsone seg med at hun skal bo langt utenfor allfarvei, og er flink til å nevne dette for Hans Trygve. Det hjelper heller ikke at det massive huset deres knapt henger sammen, og prosjektet stoppet helt opp etter at de fikk kledd om huset for mange år siden. Hans Trygve er perfeksjonist og opptatt av at han bare skal gjøre ting én gang, og Marianne blir sprø av at ting går utrolig treigt.

Sendetidspunkt: Tirsdag 02. juli 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 5
Episode: 21 av 28
Episodetittel: 521 Marianne D. og Hans Trygve Hestad - Molde
Produksjonsår: 2014
Aldersgrense: Alle