Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 3 %28604%29 original 65555

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Per-Olav (33) er en Amcar-interessert fyr som kjøpte seg en enebolig i 2008. Han pusset opp soverom og begynte på stuen, men prosessen stoppet opp da han oppdaget at huset var isolert med leire. Han er veldig nøye, og det har tatt ham flere år å få ferdig ett eneste rom. Siden huset ikke er beboelig har han de siste sju årene bodd i boden utenfor.

Detaljert beskrivelse

Per-Olav (33) er en Amcar-interessert fyr som kjøpte seg en enebolig i 2008. Denne gikk han løs på med stor entusiasme. Han pusset opp soverom og begynte på stuen, men underveis oppdaget han at huset var isolert med leire. Det førte til at hele prosessen stoppet opp. Per-Olav er veldig nøye når han jobber, og det har tatt ham snart sju år å få ferdig et eneste rom i huset. Siden huset ikke er beboelig bor han i boden utenfor huset. Her har han holdt til de siste sju årene, istedenfor å bli ferdig innendørs. Det er broren til Per-Olav som har meldt ham på Sinnasnekker'n. Familien er bekymret for at Per-Olav aldri skal bli ferdig, og de maser konstant om at han må komme i mål med huset. All masingen har ført til at Per-Olav har begynt å melde seg ut av sosiale sammenkomster med familien, og har sluttet å gå i bursdagene til onkelbarna sine.

Sendetidspunkt: Onsdag 17. juli 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 4 av 28
Episodetittel: Sarpsborg: Per-Olav
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle