Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 4 %28605%29 original 65625

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

I fjor døde Tinas mann av kreft, og hun ble alene med to barn. Inntil da hadde familien bodd i mannens barndomshjem sammen med hans mor. Men etter at han døde syntes Tina det var vanskelig å bli boende i huset. Alt der minnet henne om mannen. Hun kjøpte seg et nytt hus og begynte å rive vegger og tak, men skjønte raskt at dette prosjektet ble for stort for henne.

Detaljert beskrivelse

Tina er en enke som bor i Porsgrunn. I fjor døde mannen hennes av kreft, og hun ble alene med de to barna, Emma (13) og Mia (3). Tina og mannen bodde i hans barndomshjem sammen med Tinas svigermor, og da han døde syntes Tina det var vanskelig å bli boende i huset. Alle vegger, møbler og ting minnet henne om mannen. For å gi seg selv og jentene en ny start, kjøpte hun seg et nytt hus i et koselig nabolag. Hun gikk på med stor giv, og begynte å rive vegger og tak, men skjønte fort at dette prosjektet ble for stort for henne. Hun ønsker ikke å bry vennene sine med å be om hjelp til å bli ferdig, og nå går hun rundt i det tomme huset uten å komme videre med innflyttingen.

Sendetidspunkt: Torsdag 18. juli 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 5 av 28
Episodetittel: Porsgrunn: Tina
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle