Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 19 og 20  hof %28619   620%29 original 65894

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Ole Alexander og Julia har jobbet dag og natt helt siden Sinnasnekker'n kom. Likevel går det sakte fremover. Otto er langt fra fornøyd med fremdriften, og krever langt mer av de to. Kjøkkenet de ble lovet i slutten av forrige episode hjalp noe på motivasjonen, men de har store problemer med å hjelpe hverandre til å yte sitt beste.

Detaljert beskrivelse

Ole Alexander og Julia har jobbet dag og natt helt siden Sinnasnekker'n kom. Likevel går det sakte fremover. Otto er langt fra fornøyd med fremdriften, og krever langt mer av de to. Kjøkkenet de ble lovet i slutten av forrige episode hjalp noe på motivasjonen, men de har store problemer med å hjelpe hverandre til å yte sitt beste. Julia vet ikke hva hun skal gjøre, og Ole Alexander nekter å forklare henne. Det hele ender opp i en krangel ved sluttføringen av soverommet de har holdt på med. Vil de lære hvordan man skal være mot hverandre? Og vil de noen gang klare å løfte og hjelpe hverandre til å få huset ferdig, slik at resten av drømmene rundt småbruket kan settes ut i live?

Sendetidspunkt: Torsdag 08. august 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 20 av 28
Episodetittel: 620 Hof, del 2: Julia og Ole
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle