Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 12.15 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 8  episode 9 original 80495

Otto «Sinnasnekker'n» Robsahm reiser igjen ut på veien for å hjelpe både enslige, småbarnsfamilier og unge par i oppussingstrøbbel.

Kort beskrivelse

Gry og Stig bor sammen i et hus som er kjempeslitt og har store mangler. For tre år siden tok Gry med seg barna og flyttet ut, hun orket ikke bo slik mer. Etter seks måneder flyttet hun tilbake og betingelsen var at det skulle pusses opp. Veldig mye gjenstår fortsatt og Stig er redd for at historien skal gjenta seg og at Gry flytter ut igjen.

Detaljert beskrivelse

Gry og Stig bor sammen i et hus som er kjempeslitt og har store mangler. Gry er opptatt av interiør og skjemmes over hvordan det ser ut hjemme hos de. For tre år siden tok hun med seg barna og flyttet ut, hun orket ikke bo slik mer. Etter seks måneder flyttet hun tilbake og betingelsen var at det skulle pusses opp. Veldig mye gjenstår og det går ikke fremover. Stig er redd for at historien skal gjenta seg og at Gry flytter ut igjen. Badet faller fra hverandre, vinduene på rommet til datteren er sprukket og ikke store nok til å godkjennes som rømningsvei, og trappa til annenetasje er farlig med manglende gelender. Sinnasnekker'n kommer for å hjelpe de i gang med det store prosjektet, og ikke minst få paret til å forstå at sikkerheten til barna må bli prioritert.

Sendetidspunkt: Onsdag 31. juli 2019 kl. 12.15
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 8
Episode: 9 av 14
Episodetittel: Gry og Stig
Produksjonsår: 2017
Aldersgrense: Alle