Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Torsdag 10.35 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 15 og 16  mogreina %28615   616%29 original 65868

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

For halvannet år siden flyttet Tonje inn i André sitt hus på Mogreina. Mye arbeid gjenstår og kjøkkenet og badet er i ufattelig dårlig stand. Tonje er flau over å ha dratt med seg datteren, som nå må dele rom med stebroren sin, inn i huset. Og deres nyfødte felles barn bor på et rom uten rømningsvei. Tonje er så fortvilet at hun truer med å flytte ut. Del 1 av 2.

Detaljert beskrivelse

Tonje og André har vært kjærester i snart tre år, og for halvannet år siden flyttet Tonje inn i André sitt hus på Mogreina. André har bygget på huset mange ganger, men aldri gjort seg helt ferdig, eller gjort en tilfredsstillende jobb. Kjøkkenet og badet er i ufattelig dårlig stand, og paret har store ønsker om å skifte det ut. Men siden André ikke kommer seg videre i oppussingen og Tonje ikke bidrar, lever de i kaoset. Tonje er flau over at hun har dratt med seg datteren sin, som nå må dele rom med sin stebror, inn i huset. I tillegg har hun nettopp født deres felles barn, som i dag må bo på et rom uten rømningsvei. Dette gjør Tonje så fortvilet at hun nå truer med å flytte ut, om ikke André prioriterer å gjøre ferdig huset. André på sin side har mistet all motivasjon og tror egentlig ikke på Tonje når hun sier at hun kommer til å flytte. Del 1 av 2.

Sendetidspunkt: Torsdag 01. august 2019 kl. 10.35
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 15 av 28
Episodetittel: 615 Mogreina, del 1: Tonje og Andre
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle