Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 11 og 12 %28611 og 612%29 original 65642

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Sinnasnekker´n er fremdeles hos Cathrine og Kjetil i Drammen og det jobbes hardt i huset for at alle skal bli ferdige. Den største spenningen er knyttet til om Cathrine og Kjetil kommer i mål med sine prosjekter og endelig kan vise døtrene et hjem de alle kan bo i. I tillegg har Otto oppdaget noe i husets historie som han ønsker å fremheve.

Detaljert beskrivelse

Sinnasnekker´n er fremdeles hos Cathrine og Kjetil i Drammen og det jobbes hardt i huset for at alle skal bli ferdige. Den største spenningen er knyttet til om Cathrine og Kjetil kommer i mål med sine prosjekter og endelig kan vise døtrene et hjem de alle kan bo i. I tillegg til å følge opp paret har Otto oppdaget noe i husets historie som han ønsker å fremheve. Og han starter på et eget prosjekt som familien kommer til å bli veldig overrasket over. Hvordan vil familien reagere når de endelig får se sitt nye hjem?

Sendetidspunkt: Mandag 29. juli 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 12 av 28
Episodetittel: Drammen, del 2: Cathrine, Kjetil
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle