Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 13  %c3%85rnes %28613%29 original 65865

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Therese og Mats har kjøpt sitt første hus på Årnes. Men etter at de flyttet inn oppdaget de mange feil og mangler ved huset, og boligdrømmen gikk i tusen knas. Huset og tomten er virkelig utrivelig, og med manglende inngangsparti, manglende gjerde, manglende balkong og en stor grop i hagen er det langt til den idylliske tilværelsen paret ønsket seg da de kjøpte huset.

Detaljert beskrivelse

Therese, Mats og sønnen William har kjøpt sitt første hus på Årnes. Etter at de flyttet inn oppdaget de mange feil og mangler ved huset, og boligdrømmen gikk i tusen knas. Huset og tomten er virkelig utrivelig, og med manglende inngangsparti, manglende gjerde, manglende balkong og en stor grop i hagen er det langt til den idylliske tilværelsen paret ønsket seg da de kjøpte huset. Barnerommet er utrivelig og det er mange andre uferdige prosjekter innendørs. Therese hater huset og er helt tom for energi og motivasjon når det kommer til oppussing, mens Mats er dårlig til å gjøre ferdig prosjektene han starter på, og gir opp.

Sendetidspunkt: Tirsdag 30. juli 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 13 av 28
Episodetittel: 613 Årnes: Therese og Mats
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle