Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 10.35 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 9 %28609%29 original 65637

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Sigbjørn og Therese har vært sammen i over elleve år. Sigbjørn samler på alt han kan finne, og både huset, garasjen og tomten rundt er fylt med skrot. I hagen løper det høner og katter blant gamle bilvrak, bildekk, motorsykler og råtne barneleker. Innendørs er det like ille; ledninger henger og slenger, dørene faller av hengslene og badet er morkent og overfylt.

Detaljert beskrivelse

Sigbjørn og Therese har vært sammen i over elleve år, og bor i dag på Svarstad. Huset de bor er et sammensurium av uferdige prosjekter. Sigbjørn samler på alt han kan finne, og både huset, garasjen og tomten rundt er fylt med skrot. I hagen løper det høner og katter blant gamle bilvrak, bildekk, motorsykler og råtne barneleker. Innendørs er det like ille; ledninger henger og slenger, dørene faller av hengslene og badet er morkent og overfylt. Badet er så ille at Therese og barna får støt av det elektriske anlegget hver gang de dusjer! Etter mange år med oppryddingsforsøk er Therese så lei at hun truer med skilsmisse om ikke Sigbjørn rydder opp og får orden på huset. Sigbjørn selv er så utkjørt at han er gått helt i kjelleren og orker ikke å starte på noe.

Sendetidspunkt: Onsdag 24. juli 2019 kl. 10.35
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 9 av 28
Episodetittel: Svarstad: Sigbjørn og Therese
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle