Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 6 og 7 %28607 og 608%29 original 65632

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Marianne og Eilert har sønnen Robert (15) som snart skal konfirmeres. De har pusset opp i snart fire år. Siden det verken finnes bad, soverom eller kjøkken i huset, har Marianne og sønnen flyttet inn til hennes mor. Der har de bodd i snart to år. Eilert bor i et provisorisk telt inne i huset, og lager mat på en enkel koketopp på gulvet.

Detaljert beskrivelse

Marianne og Eilert bor i Eilerts barndomshjem på Nøtterøy. Sammen har de sønnen Robert (15) som snart skal konfirmeres. De har pusset opp i snart fire år, og fordi Eilert er så ekstremt grundig og nøye blir ikke huset ferdig fort nok. I dag er det kun et tomt skall. Fordi det hverken finnes bad, soverom eller kjøkken i huset, har Marianne og sønnen flyttet inn til hennes mor. Der har de bodd i snart to år. Eilert bor i et provisorisk telt inne i huset, og lager mat på en enkel koketopp på gulvet. Nå begynner konfirmasjonen å nærme seg, og Marianne er redd de ikke skal komme i mål med huset til det. Hun er også lei av at familien ikke er samlet, og er redd forholdet til Eilert kommer til å ryke om de ikke snart får hjelp. Eilert på sin side skjønner ikke helt hvorfor Marianne maser sånn. Han jobber jevnt og trutt, men innrømmer at han kan ha feilberegnet litt hvor lang tid byggeprosjektet vil ta.

Sendetidspunkt: Mandag 22. juli 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 7 av 28
Episodetittel: Nøtterøy, del 1: Marianne og Eilert
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle