Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 11 og 12 %28611 og 612%29 original 65640

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Cathrine, Kjetil og deres to døtre bor i et stort herskapshus i Drammen. Huset har vært i Cathrines familie i generasjoner, og paret har bodd der i over 20 år. Til tross for at huset har så stor verdi for Cathrine, har hun latt det forfalle. Hele den store førsteetasjen står tom og familien selv bor kun i en liten hybel i andre etasje.

Detaljert beskrivelse

Cathrine, Kjetil og deres to barn bor i et stort herskapshus i Drammen. Huset har vært i Cathrines familie i generasjoner, og paret har bodd der i over 20 år. Til tross for at huset har så stor verdi for Cathrine, har hun latt det forfalle. Inne i huset er det kaos, og familien selv bor kun i en liten hybel i andre etasje. Huset er ikke isolert og det er iskaldt. Pipene er stengt av brannvesenet og det elektriske anlegget står i fare for å bli stengt om ikke paret bytter det ut omgående. Hele den store førsteetasjen står tom, og døtrene ønsker å flytte ut av huset så fort de har mulighet. Kjetil står helt alene med ansvaret for oppussingen i huset og nå er han så lei at om ikke familien får hjelp, så flytter han ut. Cathrine på sin side virker som hun ikke forstår alvoret i situasjonen. Hun har ikke bidratt noe til å få huset i stand og kaller seg selv lat. Om ikke foreldrene tar tak i huset nå, blir det eldstedatteren som arver huset som blir sittende med problemene.

Sendetidspunkt: Fredag 26. juli 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 11 av 28
Episodetittel: Drammen, del 1: Cathrine, Kjetil
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle