Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 10.35 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 19 og 20  hof %28619   620%29 original 65893

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Ole Alexander og Julia drømte om et småbruk. Dyr som beiter, egne grønnsaker som dyrkes i hagen og høner som tripper rundt på tunet. Julia, som er kokk, drømte om et eget gårdsutsalg hvor de kunne selge eplecider, honning og mat. For å realisere drømmen kjøpte de et snart 100 år gammelt småbruk, og det de fikk var enorme problemer med råte.

Detaljert beskrivelse

Ole Alexander og Julia drømte om et småbruk. Dyr som beiter, egne grønnsaker som dyrkes i hagen og høner som tripper rundt på tunet. Julia, som er kokk, drømte om et eget gårdsutsalg hvor de kunne selge eplecider, honning og mat. For å realisere drømmen kjøpte de et snart 100 år gammelt småbruk, og det de fikk var enorme problemer med råte. Tak måtte skiftes, bordkledning måtte legges på nytt og store deler av bæringen måtte skiftes. Pengene tok slutt, kunnskapen manglet, og nå er de begge helt tomme for motivasjon. De står med et hus som bare er delvis beboelig, noe som gjør at hele familien på tre må dele på ett soverom. Problemet er imidlertid at gulvet under 1. etasje hvor de oppholder seg i dag er i ferd med å råtne opp og falle sammen under dem. Sinnasnekker'n møter et svært omfattende prosjekt. All råte må rives ut, og nytt gulv må støpes. De to etasjene må bindes sammen med en skikkelig trapp, og alt elektrisk anlegg må skiftes ut.

Sendetidspunkt: Onsdag 07. august 2019 kl. 10.35
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 19 av 28
Episodetittel: 619 Hof, del 1: Julia og Ole
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle