Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Fredag 10.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 21  narvik %28621%29 original 65896

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Merete og Vegar har et stort hus på 200 kvm i Narvik, men bor kun på 40 av dem. Hele huset er et stort skall, og ingen av etasjene er fullført. Merete har ikke orket å gå opp i 2. etasje på over et halvt år. Paret har en stor drøm om å skaffe seg barn og stifte familie, men sliter med prøverør og kan ikke bli godkjent for adopsjon eller fosterbarn før huset er beboelig.

Detaljert beskrivelse

Merete og Vegar bor i idylliske Narvik. Selv om de har et stort hus på 200 kvm bor de kun på 40 av dem. Hele huset er et eneste stort skall, og ingen av etasjene er fullført. Trøbbel med håndverkere har gjort at de har stoppet helt opp i alle prosesser, og Merete orker ikke lenger gå opp i 2.etasje - her har hun ikke vært på over et halvt år. Paret er ikke flinke til å samarbeide, og derfor står Vegar helt alene med det enorme prosjektet foran seg. Sammen har paret en stor drøm om å skaffe seg barn og stifte familie. Men de sliter med prøverør og kan ikke bli godkjent for adopsjon eller fosterbarn før huset er beboelig. Dette tærer på dem begge, og Merete er knust og frustrert. Hun er redd drømmen om familie holder på å rakne.

Sendetidspunkt: Fredag 09. august 2019 kl. 10.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 21 av 28
Episodetittel: 621 Narvik: Vegar og Merethe
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle