Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Tirsdag 06.25 - 4-stjerners middag

Missing

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

Programleder og skuespiller Tine Skolmen satser på å skape magisk stemning i sin tantes villa på Nordstrand. Gjestene Christopher Dons, Ingeborg Heldal og Don Martin skal forføres med live blues og rødvinstoddy på verandaen. Menyen består av blåskjell, tapas og sorbé, og kvelden avsluttes med spøkelsesjakt i den gamle villaens rom.

Detaljert beskrivelse

Hver uke inviterer fire kjendiser hverandre hjem på middag etter tur. Målet er å lage en perfekt kveld for de tre gjestene og samle flest mulig poeng i konkurransen om å bli ukens vert. Verten velger selv menyen på tre retter og står for innkjøp og forberedelser. Til slutt møtes de åtte med høyest poengsum til superfinale, der TVNorges stjernekokk kåres. Kokk Ole Martin Alfsen kommer med tips og kommentarer fra sidelinjen underveis i programmet.

Sendetidspunkt: Tirsdag 13. august 2019 kl. 06.25
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 2
Episode: 10 av 52
Episodetittel: Tine Skolmen
Produksjonsår: 2010
Aldersgrense: Alle