Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Onsdag 10.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 24  b%c3%a5stad %28624%29 original 65905

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Johanna og Alex kjøpte seg småbruksdrømmen for tre år siden. Huset er over 150 år gammelt og ligger idyllisk til. Etter å ha bodd der en stund, har paret skjønt at huset er i mye dårligere stand enn de trodde da de kjøpte det. Gulvene er skeive, grunnmuren full av sprekker og det trekker gjennom alle vinduer og vegger.

Detaljert beskrivelse

Johanna og Alex kjøpte seg småbruksdrømmen for tre år siden. Huset er over 150 år gammelt og ligger idyllisk til. Etter å ha bodd der en stund, har paret skjønt at huset er i mye dårligere stand enn de først hadde trodd da de kjøpte det. Gulvene er skeive, grunnmuren full av sprekker og det trekker gjennom alle vinduer og vegger. Sinnasnekker'n oppdager at dette huset er totalt falleferdig, og at det er et under at det ikke har ramlet sammen allerede. Paret har ikke kunnskapen til å ta vare på det de har kjøpt, og nå ser det ut som småbruksdrømmen holder på å ryke. Otto og teamet hans bretter opp ermene og tar på seg det største prosjektet de har gjort hele sesongen. Bygningen totalrenoveres og får ny grunnmur, ny isolasjon, ny kledning og nye vinduer. Dette skal bli et sted paret skal kunne nyte i mange år fremover.

Sendetidspunkt: Onsdag 14. august 2019 kl. 10.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 24 av 28
Episodetittel: 624 Båstad: Alexander og Johanna
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle