Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Natt til fredag 05.00 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 25 og 26  drammen %28625   626%29 original 65909

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

Lene og Svein Helge bor i hans gamle barndomshjem i Drammen. De har aldri fullført noen av oppussingsprosjektene de har startet på, og nå begynner ting å forfalle. Taket er så dårlig at det lekker vann inn i stua, og andre etasje, der barna sover, ser ikke ut. Eldstedatteren synes det er så flaut å bo i et slikt hus at hun ønsker å flytte ut.

Detaljert beskrivelse

Lene og Svein Helge bor i Drammen, i hans gamle barndomshjem. De har aldri fullført noen av oppussingsprosjektene de har startet på i huset, og nå begynner ting å forfalle. Taket er så dårlig at det lekker vann inn i stua, og andre etasjen, der barna sover, ser ikke ut. Eldstedatteren i huset synes det er så flaut å bo slik at hun ønsker å flytte ut. Likevel klarer ikke Lene og Svein Helge å gjøre nok for at barna skal få det finere og koseligere. Når Sinnasnekker'n kommer, blir han forferdet. Dette er jo sløvt! Han blir ekstra satt ut når han oppdager at det finnes et rom i 2. etasje i huset som Lene aldri har vært inne i, til tross for at hun har bodd i huset i fem år! Nå vil Otto hjelpe barna til å få et finere hus som de kan være stolte av.

Sendetidspunkt: Natt til fredag 16. august 2019 kl. 05.00
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 25 av 28
Episodetittel: 625 Drammen, del 1: Svein Helge og Lene Madelen
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle