Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 20.30 - Sinnasnekker'n

Sinnasnekker%27n  sesong 6  episode 22  aurskog %28622%29 original 65901

Utrolig mange boliger ser mer ut som en byggeplass enn et hjem på grunn av oppussingsprosjekter som aldri blir gjennomført. Både familielivet og ekteskapet lider. Dette er oppdrag for Sinnasnekker'n - en streng, men velmenende håndverker.

Kort beskrivelse

For en tid tilbake døde faren til Ola, og nær sagt over natten måtte han og familien flytte hjem til mor for å berge huset fra å bli solgt. Siden da har han, kona Caroline og begge barna blitt boende på en etasje sammen med mor og lillebror. Nå er boforholdene i ferd med å rive familien i fillebiter.

Detaljert beskrivelse

For en tid tilbake døde faren til Ola, og nær sagt over natten måtte han og familien flytte hjem til mor for å berge huset fra å bli solgt. Siden da har han, kona Caroline og begge barna blitt boende på en etasje sammen med mor og lillebror. Nå er boforholdene i ferd med å rive familien i fillebiter. Sinnasnekker'n kommer for å hjelpe familien med å pusse opp kjelleren som har stått tom de siste 16 årene. Ved å bygge en ny leilighet skal de få svigermor ut av førsteetasjen og ned i kjelleren. En løsning hele familien har drømt om lenge, men som selvsagt kan vise seg å bli verre å ta innover seg når det blir høyst reelt.

Sendetidspunkt: Mandag 12. august 2019 kl. 20.30
Tittel: Sinnasnekker'n
Originaltittel: Sinnasnekker'n
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 6
Episode: 22 av 28
Episodetittel: 622 Aurskog: Caroline og Ola
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle