Tablå

Loader

Velg uke

Velg dag

Mandag 19.30 - 4-stjerners middag

Missing

Fire kjente personer åpner dørene til sine hjem og kjøleskap. Etter beste evne, skal de by på god mat og like gode opplevelser. Skulle noen av dem utvise sviktende kulinariske ferdigheter, blir det garantert mattips å få fra kommentator og sjefskokk Ole Martin Alfsen.

Kort beskrivelse

I kveld er det radiopersonlighet Silje Nordnes som skal arrangere 4-stjerners middag, og hennes gjester er superstylist Jan Thomas, programleder Markus Bailey, og yogablogger Vibeke Klemetsen. Kveldens tema er meksikansk, og Silje serverer hjemmelaget taco til hovedrett, noe Jan Thomas synes er grusomt fordi det gir ham luft i magen.

Detaljert beskrivelse

I kveld er det radiopersonlighet Silje Nordnes som skal arrangere 4-stjerners middag, og hennes gjester er superstylist Jan Thomas, programleder Markus Bailey, og yogablogger Vibeke Klemetsen. Kveldens tema er meksikansk, og Silje serverer hjemmelaget taco til hovedrett, noe Jan Thomas synes er grusomt fordi det gir ham luft i magen, og han blir ikke mindre skeptisk av sjokoladefondanten de får til dessert, siden han nettopp har bleket tennene og er redd sjokoladen vil farge av. Mesterkokken Ole Martin Alfsen blir heller ikke imponert av at Silje serverer butikkjøpte nachochips, og viser derfor en enkel måte å gjøre det selv på. Kveldens underholdning får det derimot til å bli hett i stuen, da gjestene må leke "Jeg har aldri", hvor det blant annet avsløres hvem som tisser i dusjen.

Sendetidspunkt: Mandag 19. august 2019 kl. 19.30
Tittel: 4-stjerners middag
Originaltittel: 4-stjerners middag
Kategori: Norsk produksjon
Sesong: 8
Episode: 5 av 40
Episodetittel: 805 Silje Nordnes
Produksjonsår: 2015
Aldersgrense: Alle